Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Volop inspiratie voor je volgende kampeervakantie

De vakantie lijkt inmiddels alweer eeuwen geleden en het begint al een beetje te kriebelen… Wanneer mag je weer? Ook al duurt je volgende vakantie misschien nog een tijdje, je kunt natuurlijk wel vast in de stemming komen. Breng een bezoekje aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht en je hebt volop inspiratie voor je volgende kampeervakantie.

De nieuwste trends en innovaties

Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van kamperen, zodat je extra kunt genieten van je volgende kampeervakantie? Ga langs op het Innovatieplein en luister naar presentaties over de nieuwste ontdekkingen op het gebied van kamperen. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig ook een camper of caravan kunt kopen met smartphone-bediening? Vanaf je telefoon kun je bijvoorbeeld de airco aanzetten. Handig tijdens de warme zomermaanden in Toscane. Zo is je camper of caravan bij terugkomst volledig op temperatuur. Voor de iets koelere herfst en lentemaanden is er de Outchair. Een verwarmde campingstoel waarop je tot lekker laat buiten kunt zitten onder het genot van een Toscaanse wijn.

Met de camper door Toscane

Zit je erover na te denken om eens op een andere manier Toscane te ontdekken? Kies voor een rondreis met een camper. Zo kun je je volledig onderdompelen in de Toscaanse natuur. Een camperreis een beetje spannend? Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je verschillende campers uittesten onder professionele begeleiding. Zo weet je precies hoe je een camper moet bedienen en wat voor verschillende campers er allemaal bestaan. Je hebt daarom binnen mum van tijd een camper gevonden die voldoet aan jouw wensen. Op het plein ‘Camperen voor Broekies’ hoor je vervolgens alle informatie en tips die je nodig hebt om van je camperreis een succes te maken.

Van Toscaanse wijnen naar Hollandse snacks

In Toscane geniet je van de lekkerste wijnen met een schaaltje olijven, in Nederland geniet je van een portie bitterballen met bier. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dit jaar volledig Hollands ingericht. Speel oud-Hollandse spelletjes of geniet van koffie met appelgebak. Je vindt kraampjes met allerlei Hollandse snacks. Proef bijvoorbeeld de echte Nieuwe Haring of probeer één van de Nederlandse biertjes uit. Wil je de ultieme Hollandse kampeerervaring beleven? Overnacht dan op de pop-up camping bij de Jaarbeurs. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten.

Informatie over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs bezoek je tussen woensdag 11 oktober en zondag 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel je kaartjes vooraf online en krijg korting! Wil je ook gebruik maken van de pop-up camping? Reserveer dan een plekje via de website.

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl