Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x agriturismo met groot zwembad

In de zwoele warmte van Toscane is een frisse duik in een zwembad een heerlijk begin van de dag! Of van het einde van de dag.. Een zwembad is een must als je op vakantie bent. Nog fijner is dan natuurlijk een groot zwembad waar je met de hele familie in kunt zwemmen. Daarom geef ik je in dit blog tips voor een agriturismo met een groot zwembad!

Agriturismo Fattoria Maremmana

Met maar liefst 3 zwembad is Agriturismo Fattoria Maremmana een favoriet onder veel vakantiegangers! Deze agriturismo ligt ook nog eens dichtbij de kust, dus je kunt ook nog een dagje naar het strand. Er zijn twee diepe zwembaden die gescheiden worden door een kinderbad met een groot speeltoestel. Voor ieder wat wils dus!

Agriturismo Fattoria Maremmana

Terme di Sorano

Het is meer een vakantiepark, maar door het grote zwembad is Terme di Sorano niet te missen in dit rijtje. Je vind hier haast een zwemparadijs met eilandjes, ligdelen in het bad en een bruggetje die verschillende delen met elkaar verbindt. Dit wordt gegarandeerd een heerlijke vakantie door dit zwembad! Er is ook een thermaal zwembad met een temperatuur van maar liefst 35°C. Dat wordt genieten!

Terme di Sorano

Borgo La Casaccia

In het binnenland van Toscane, in het midden van alle grote steden vind je Borgo La Casaccia. Een ideale plek voor een vakantie, want je kunt de prachtige steden van Toscane goed bezoeken. Maar kijk ook uit naar de avonden als je terugkomt bij de agriturismo, kunt genieten van een heerlijk Italiaans diner en een duik in het zwembad. Er zijn er maar liefst 3, waarbij je uitkijkt over de glooiende heuvels van Toscane. Ja, deze agriturismo kunnen wij je zeker aanraden!

Borgo la Casaccia

Dit was ons rijtje van 3x een agriturismo met een groot zwembad om heerlijk af te koelen in het warme weer! Waar ga jij heen deze zomer?

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl