Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings aan de Toscaanse kust

Ik ben een groot fan van de sfeer van historische steden, van pasta’s, pizza’s en wijn. En waar komt die combinatie nou beter tot leven dan in Toscane! Een vakantie doorbrengen op een camping is mijn favoriet, waar je buiten leeft en waar je met mensen uit allerlei andere landen in contact komt. Onwijs leuk! Daarom heb ik in dit blog drie campings aan de Toscaanse kust op een rij gezet. Laat je inspireren door deze drie campings!

Camping Free Beach

De eerste camping aan de Toscaanse kust moet er natuurlijk één zijn waarbij je binnen een paar minuten vanaf je tent of stacaravan op het strand staat. En dat is Camping Free Beach. Een camping waar ik een duik in het zwembad en in de zee afwisselde. Aan de strandbar kochten wij dan een lekkere cocktail en een lunch en je bent de hele dag voorzien. Je handdoek mee, een goed boek en een flesje water en genieten maar! Vergeet je niet in te smeren, dat was mijn fout op de eerste dag aan het strand. Vanaf het zwembad op de camping loop je dan toch nog sneller naar je stacaravan. Mijn special tip op deze camping? Een middag paardrijden!

Lijkt jou deze camping ook wel wat? Op de website van onze aanbieder vind je nog meer informatie en daar kun je direct boeken!

Camping Le Marze

Op deze camping werd ik direct verliefd, waar je ook bent, je loopt onder de bomen en je bent zo op het strand! Het was voor mij dan ook niet vreemd dat er zoveel families op de camping waren. Om je heen renden lachende en spelende kinderen over de camping. De vrolijke en gemoedelijke sfeer voelde je in elk hoekje van Le Marze. Als je ’s ochtends de veranda van de stacaravan oploopt, word je vrolijk begroet door ‘de buren’. Deze camping voelt aan alle kanten speciaal en er zijn zoveel leuke dingen om te ondernemen. Naast het waterplezier in het zwembad en het strand kun je er ook goed op uittrekken. Wij hebben bijvoorbeeld Rome bezocht, maar ook Siena en Grosseto.

Kortom; genoeg mogelijkheden als je een vakantie doorbrengt op camping Le Marze. Via deze link kun je nog meer informatie over de camping vinden en ook direct boeken!

le marze zwembad

Camping Molino a Fuoco

Last but not least staat Camping Molino a Fuoco in mijn lijstje met campings aan de Toscaanse kust. Deze camping is er niet zomaar één, maar echt een camping voor de luxe-liefhebber. Stel je voor dat je in een luxe Airlodge of Lodgetent kunt overnachten? Want op deze camping vind je op en top glamping accommodaties. Hoewel ik gek ben op het traditionele kamperen met een eigen tentje en een gaspitje, vind ik glamping ook helemaal het einde. Het idee dat je je geen zorgen hoeft te maken over een lek luchtbed of het meenemen van een extra gasfles klinkt natuurlijk ook goed in de oren.

Via onze aanbieder vind je nog meer informatie over deze camping, klik daarvoor hier!

molino

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl