Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5 beste blogs van 2016 op Toscana.nl!

2016 is bijna om! Voordat we vanavond het nieuwe jaar inluiden met veel vuurwerk en plezier, willen wij je de 5 beste blogs van 2016 laten zien! Want er is veel voorbij gekomen. Van mooie plekjes tot leuke activiteiten. En natuurlijk hetgeen waar Toscane bekend om staat; het heerlijke eten en de lokale wijnen. Dus, in de blog, een opsomming van de leukste, beste blogs van het afgelopen jaar!

1  5x mooie Toscaanse dorpjes

De grote steden van Toscane zijn grote toeristentrekkers. Florence, Siena en Pisa, daar wil iedereen wel een keer heen! Maar net als in Frankrijk, vind je in de kleine dorpjes in Italië de authentieke Italiaanse sfeer. De gezellige restaurantjes, de lekkerste lokale specialiteiten en daar heb je de leukste ontmoetingen met de lokale mensen. Echte Italië, die vind je in deze dorpjes!

2  5 prachtige films over Toscane

Hoe kun je nou beter wegdromen over Toscane? Juist, met films! Er zijn onderhand heel veel films gemaakt met scenes uit Toscane, of die helemaal in Toscane zijn opgenomen. Benieuwd welke dit zijn? Van actie tot romantische films, Renske laat je 5 prachtige films zien. Dus snel een avondje op de bank, een deken en een kop thee en kijken maar!

3  Vijfmaal luxe kamperen in Toscane

Glamorous kamperen, heb jij dat weleens gedaan? Dat kan onderhand over de hele wereld! De glampings schieten uit de grond, ook in Toscane. Overnachten in bijzondere, luxe accommodaties wordt steeds populairder. Liz geeft je 5 tips waar je kunt genieten van al het luxe in Toscane!

4  Pisa: wat moet je zien en doen?

Eén van de meest beroemde steden in Europa, misschien wel ter wereld: Pisa. De plek waar je de scheve toren kunt vinden, maar dat is niet het enige wat je daar kunt doen en daar vertelt Liz je meer over in dit blog!

5  De mooiste agriturismo’s in Siena

Agriturismo’s zijn de parels van Toscane. Prachtige, oude boerderijen die omgebouwd zijn tot authentieke en rustieke accommodaties. Rondom de mooie stad Siena vind je er een heleboel, Tessa licht er in haar blog 3 favorieten uit!

Wat waren jou favorieten? Laat het ons weten in de reacties!

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl