Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Selectcamp

Sfeervol kamperen in luxe!

Selectcamp is aanbieder van luxe kampeervakanties. Ideaal als je op zoek bent naar een relaxte vakantie, waarbij je meteen lekker met de benen omhoog op je terras kunt zitten met een glas wijn of bier. Als je aankomt op bestemming, staat er een volledig ingerichte accommodatie voor je klaar: van ingerichte lodgetent tot mobilhome. Je vindt altijd een accommodatie die bij je past.

Sfeervol kamperen in luxe

Op een camping van Selectcamp ben je van alle gemakken voorzien. Lekker koken in je eigen keuken en in de ochtend ontbijten op je eigen terras met uitzicht op het mooie landschap van Toscane. ’s Avonds laat hoef je nooit meer over de camping te lopen, want je hebt je eigen sanitair. En de ingerichte accommodaties staan op campings met van allerlei faciliteiten. Een lekker avondje eten in het restaurant, waar je de lekkerste streekproducten uit Toscane kunt proeven of een boekje lezen aan de rand van het zwembad, een ultiem vakantiegevoel. En ben je met de kinderen op pad? Dan hebben zij de keuze uit allerlei animatieactiviteiten. Lekker knutselen in de miniclub of meedoen met de aquagym, er zit voor iedereen wat bij!

Selectcamp is opgericht door Loek van Loo en staat voor een persoonlijke behandeling en een zorgeloze vakantie. De slogan van de aanbieder is dan ook: ‘with the personal touch’.

Toscana.nl