Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Tendi

Je eigen plek, maar toch alle voorzieningen dichtbij!

Net even anders kamperen dan normaal, dat kan met Tendi. Je proeft de heerlijke campingsfeer, maar hebt toch je eigen plekje. Verblijf in een mooie lodgetent of safaritent. Soms bij de boer in de tuin of juist op een wat groter vakantiepark. Een Tenditent vind je overal.

Heerlijk alles voor jezelf

Zo’n vakantiepark is natuurlijk erg gezellig. De kinderen kunnen terecht bij de animatie, terwijl jij met je boekje lekker aan het zwembad ligt. Heerlijk al die faciliteiten in de buurt. Maar soms wil je misschien wat meer rust: je even lekker kunnen terugtrekken op je eigen plek. Dat kan in een Tenditent. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals een eigen keuken. Zo kun je die Toscaanse streekproducten zelf uitproberen. Ook hoef je nooit meer met de wc-rol over de camping te lopen, want je hebt je eigen sanitair. En ’s ochtends ontbijt je uiteraard op je eigen terras met je vers gehaalde broodje van de campingwinkel.

Tendi wil haar klanten graag luxe en comfort bieden en wil dat ze met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Tendi selecteert en bezoekt de campings en locaties daarom altijd zelf, zodat je zeker weet dat je goed terecht komt!

Pagina delen

Glamping Resort Orlando in Chianti

Arezzo, In het binnenland

  • Unieke accommodaties
  • Verwarmd zwembad
  • Animatie van Spottyclub

Camping Orlando in Chianti ligt op een 700 meter hoge heuvel. Vanaf hier heb je een geweldig mooi uitzicht over Toscane.

Toscana.nl