Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Tritt

Zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen en kleinschalige bestemmingen

Voor kleinschalige en rustige verblijven op de mooiste plekjes in Toscane zit je goed bij Tritt. De kleinschalige aanbieder is gespecialiseerd in vakantieverblijven, B&B’s, agriturismo’s en sfeervolle hotels in Toscane. Door de persoonlijke aanpak wordt de kwaliteit van jouw vakantie gewaarborgd.

De Toscane specialist

Het aanbod van Tritt bestaat uit kwalitatief goede vakantieverblijven, allemaal door de aanbieder zelf bezocht. Ook voor speciale arrangementen op het gebied van wellness of trouwen kun je de reisaanbieder benaderen. Door de expertise en contacten in deze regio, kan jouw reis tot in de puntjes worden verzorgd. Bovendien kun je vanuit de bestemmingen van Tritt de indrukwekkende steden, het mooie heuvellandschap en de culturele schatten van Toscane gaan ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hoofdstad Florence en de kunstschatten die daar te vinden zijn? Of kom juist even helemaal tot rust in de natuurlijke thermen. Daarnaast is het leuk om ook de kleinere dorpjes te bezoeken.

Of je nou het liefst in een eigen huis, appartement of villa verblijft, of juist de gezelligheid van een agriturismo, B&B of klein hotel zoekt, je vindt het allemaal in het aanbod van Tritt. De verschillende bestemmingen hebben allemaal één ding met elkaar gemeen; sfeervol. Je verblijft dus op de mooiste locaties en in goed ingerichte accommodaties. Zo kan je Toscane op z’n best beleven.

Toscana.nl