Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Vacanceselect

Specialist in campings, glampings en vakantieparken

Vacanceselect is de specialist in campings, glampings en vakantieparken en bestaat al menig jaar. Het begon allemaal 30 jaar geleden in Italië, aan het Gardameer. Daar heeft Loek van de Loo zijn droom om een eigen camping te starten verwezenlijkt. Een camping waar twee woorden centraal stonden en nog steeds staan: gastheerschap en gastvrijheid. Loek heeft zijn eigen personal touch in de camping kunnen stoppen en nog steeds is dit één van de meest populairste campings aan het Gardameer, camping Weekend.

Maar een tweede stap is natuurlijk nodig om een touroperator te worden. Een aantal jaar na de start van de camping, begon Loek met de verhuur van accommodaties. En op dat moment werd het big business. Vacanceselect was geboren. Vanaf dat moment is Vacanceselect een specialist geworden in de campingwereld, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. En nog steeds staan de twee woorden waarmee de camping groot is geworden, centraal. Gastheerschap en gastvrijheid. Dat wordt gemerkt door het hele bedrijf. Maar ook kwaliteit en zekerheid zijn belangrijke begrippen die hand in hand gaan met Vacanceselect. Daarom zijn zij ook aangesloten bij de ANVR, de SGR, de NCV en de Thuiswinkel Waarborg.

Aanbod van Vacanceselect

De passie waarmee de camping is begonnen, is nog steeds voelbaar. Bij dit grote bedrijf merk je dat alle 125 medewerkers nog steeds vol passie zijn voor elke boeking, om elke vakantie tot een feest te laten zijn voor de gasten! En dat doen ze door het topaanbod van accommdaties op campings, glampings en vakantieparken. Met het aanbod van Vacanceselect vind je gegarandeerd een ideale vakantiebestemming! Je hebt keuze uit 8 Europese landen en 51 bestemmingen, waarbij je op elke bestemming kunt kiezen uit verschillende accommodaties. Voor ieder wat wils dus!

Fijne vakantie!

Pagina delen

Corte al Pino - Toscana.nl

Corte al Pino

Cecina, Aan de kust

  • Ruim zwembad
  • Barbecueën
  • Pizzeria op loopafstand

Corte al Pino is met 5 appartementen heel kleinschalig. In de tuin een ruim zwembad met zonneterras en op loopafstand zit een pizzeria.

Toscana.nl