Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Appartement

Op een vakantiepark genieten van het moois van Toscane!

Aantrekkelijk voor families met jonge of oudere kinderen, stellen, huisdieren of ouderen. Dat is een appartement. Vaak worden deze accommodatie geassocieerd met jongeren die op stap willen gaan, maar dat is nergens voor nodig. In Toscane vind je veel appartementen op een vakantiepark waar je alle rust vindt en echt kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daar is Toscane in ieder geval de perfecte plek voor!

Doordat appartementen op een vakantiepark staan, ben je van alle gemakken voorzien. Een vakantiepark heeft een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een zwembad voor de nodige afkoeling. Hier verveel je je echt niet, vakantieparken hebben vaak genoeg sportfaciliteiten of er worden leuke activiteiten georganiseerd voor de gasten. Ideaal als je dan hier kunt overnachten!

Faciliteiten van een appartement

Appartementen en vakantiewoningen hebben vaak ongeveer dezelfde indeling. Een keuken die helemaal ingericht voor je klaarstaat als je aankomt bij je accommodatie. Je hoeft alleen de koelkast te vullen, maar verder kun je al het inventaris direct gebruiken.

De slaapkamers bevatten heerlijke bedden. Bedlinnen is niet altijd inbegrepen, van tevoren even informeren bij de aanbieder is daarom altijd slim! Dat geldt ook voor handdoeken in de badkamers. Je hebt je eigen badkamer in een appartement waar je kunt genieten van je eigen douche, wastafel en toilet. Afhankelijk van de grootte van de badkamers is er soms ook een tweede toilet aanwezig.

Relaxen doe je in het woongedeelte, of nog lekkerder: op het balkon. Een appartement heeft immers een balkon waar een tuinset al voor je klaarstaat. Perfect om de zwoele Toscaanse zomeravonden af te sluiten met een wijntje en een Italiaans hapje!

Toscana.nl