Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Bungalow

Aan het meer, in het bos of dichtbij een stad? Bungalows vind je overal!

Een bungalow is echt een perfecte accommodatie voor het hele gezin, een ruime accommodatie van binnen en buiten. De kinderen hebben zowel binnen als buiten een plek om te spelen en waar je ze als ouders goed in de gaten kunt houden.

Deze accommodaties staan op vakantieparken waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Faciliteiten als een zwembad, een supermarkt en sportvelden zijn dicht in de buurt. Geen reden om je te vervelen dus! Ook binnen de bungalow verveel je je vast niet. Een bungalow is huiselijk en gezellig, of je nou op een klein vakantiepark verblijft, of op een enorm park.

Interieur van een bungalow

De accommodatie heeft om te beginnen een praktische keuken, deze is volledig ingericht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je wel genoeg pannen, bestek of glazen hebt ingepakt. Die staan allemaal al voor je klaar! Er is een woongedeelte waar je heerlijk kunt ontspannen.

Of doe je dat liever buiten? Dat kan ook! Want de accommodaties hebben een terras waar een tuinset voor je klaarstaat. Ideaal voor de eerste dag als je na een lange reis aankomt op het park. Je hoeft alleen maar je spullen binnen te zetten en je kunt direct met een glaasje drinken genieten op het terras.

Uiteraard zijn er ruime slaapkamers en heb je een eigen badkamer. De camping over hollen met een toiletrol hoeft dus niet meer!

Kortom; de bungalow is een perfecte accommodatie voor de hele familie, je bent van alle gemakken voorzien!

Toscana.nl