Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalowtent

Compleet ingericht, ideaal voor de hele familie!

Een bungalowtent op de camping is een ideale accommodatie. Je verblijft middenin in de natuur, maar je hebt alle spullen die je nodig hebt bij de hand. De tenten zijn volledig ingericht met een ruime keuken en meerdere slaapvertrekken met comfortabele bedden. Een tent opzetten als je op de camping komt hoeft niet meer. Alleen je persoonlijke spullen hoef je mee te nemen. De rest van de spullen hebben de campingeigenaren voor je geregeld, die je met open armen zullen ontvangen!

Een bungalowtent staat op een vakantiepark of een camping. Erg prettig, want je hebt alles in de buurt. Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een zwembad voor de afkoeling of een speeltuintje waar de kinderen in kunnen spelen? Alles is aanwezig.

Interieur van een bungalowtent

De tent is opgedeeld in drie grote ruimtes. Bij binnenkomst stap je het woon- en keukengedeelte binnen. Hier vind je de compleet uitgeruste keuken met een koelkast en kooktoestel.

Achterin de tent vind je twee slaapvertrekken waar de bedden al voor je klaarstaan. In het ene slaapvertrek, voor de ouders, staat een tweepersoonsbed klaar. In het andere staat drie losse bedden. Voor een groter gezin wordt er nog een veldbed bijgeplaatst!

Je bent natuurlijk grotendeels buiten, want je wilt niks missen van het heerlijke Italiaanse weer. Dat kan ook prima op het buitengedeelte. Hier is een tuinset voor neergezet waar je een spelletje kunt doen, lekker kunt eten of een boekje lezen. Voor de echte genieters zijn er twee ligstoelen. Heerlijk om aan het eind van de middag even een dutje te doen in de zon, dat kan hier zeker!

De bungalowtent is een heerlijke accommodatie voor het hele gezin!

Bungalowtenten in Toscane

Glamping Resort Orlando in Chianti

Arezzo, In het binnenland

  • Unieke accommodaties
  • Verwarmd zwembad
  • Animatie van Spottyclub

Camping Orlando in Chianti ligt op een 700 meter hoge heuvel. Vanaf hier heb je een geweldig mooi uitzicht over Toscane.

Toscana.nl