Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Stacaravan

Vervelen doe je je niet in een stacaravan, geniet van het comfort en de luxe!

Stel je eens voor: na een lange reis van Nederland naar Toscane ben je bijna op je vakantieadresje. Moe, maar opgewonden omdat de vakantie dan nu toe echt kan beginnen! En dan kom je aan bij de receptie, even inchecken en naar de accommodatie. En daar staat een stacaravan voor je klaar. Helemaal ingericht! De auto even uitladen en wegzetten en dan kan het echt beginnen: jullie welverdiende vakantie.

Zo begint een heerlijke vakantie als je een stacaravan boekt. Deze accommodatie staat al helemaal ingericht voor je klaar. Je hoeft enkel en alleen de spullen binnen te zetten en je kunt direct op het terras een drankje drinken. De kinderen rennen de auto al uit en spelen in de speeltuin. Handig, want je kunt je goed in de gaten houden vanaf het terras.

Comfortabele inrichting

De inrichting van een stacaravan is praktisch en comfortabel. Je beschikt over je eigen gevulde keuken, waar je van alles gebruik van kunt maken. Alleen de koelkast is nog niet gevuld, maar dat gaat snel door de supermarkt op het vakantiepark.

Relaxen doe je optimaal in het woongedeelte, of het terras, waar een tuinset voor je klaarstaat. Je hebt zelfs twee ligstoelen voor de deur, heerlijk!

De nachten zijn comfortabel door de fijne bedden in de stacaravan. Ook de badkamer is volledig ingericht voor je.

Kortom; een relaxte vakantie ga je zeker tegemoet met een stacaravan!

Toscana.nl