Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Vakantiewoning

Een ideale accommodatie voor het hele gezien!

Als je op zoek bent naar een accommodatie waar je van alle gemakken voorzien bent en waar je alle faciliteiten in de buurt hebt, dan ben je zoek naar een vakantiewoning. Deze accommodatie is ideaal voor het hele gezin of voor een stel. De huiselijke omgeving vraagt niet veel aanpassing dan het dagelijks leven en toch ben je helemaal weg van de dagelijkse stress van thuis. Alle accommodaties in Toscane hebben iets speciaals, ze zijn helemaal ingericht in de lokale stijl en je kunt op en top genieten van de koele ochtenden, de hete middagen en de zwoele zomeravonden.

Het aantrekkelijke van een woning zoals deze is dat ze meestal zijn gesitueerd op een vakantiepark of een agriturismo. Je hebt dus alle faciliteiten in de buurt. Een vakantiepark heeft een supermarktje waar je alles kunt kopen, een agriturismo heeft vaak een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Een zwembad zit vrijwel altijd om de hoek of je zit dichtbij het strand: ideaal!

Faciliteiten van een vakantiewoning

Vakantiewoningen hebben vrijwel altijd eenzelfde indeling. Er is een keuken aanwezig die volledig is ingericht, waardoor je geen potten en pannen mee hoeft te nemen van huis. Er is een koelkast, een gasfornuis en magnetron aanwezig.

Na het koken eet je je diner in het woon- en zitgedeelte, of als je liever volop wilt genieten van het Italiaanse weer, op het terras. De tuinen en terrassen bij een woning zijn ingericht met tuinmeubilair waar je gebruik van kunt maken. Niet alleen een tuinset, maar ook ligstoelen om lekker op te relaxen na een lange reis!

De slaapkamers zijn ruim ingedeeld en heerlijke bedden staan voor je klaar. De badkamer is ingericht met een eigen toilet, douche en wastafel. In de grotere woningen zie je vaak dat er een tweede toilet aanwezig is.

Kortom; voor jong en oud, families of stellen, een vakantiewoning is een ideale accommodatie!

Toscana.nl