Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Scooter huren

Door de heuvels op de Vespa

Wat is er leuker dan met een scooter door het landschap van Toscane crossen? Via verschillende websites kun je ruim van tevoren een scooter huren. Vespa’s zijn de bekende scooters van Italië en je moét hier eigenlijk een rondje op gereden hebben, voordat je weer naar Nederland vertrekt. Lees hier onze tips over een scooter huren in Toscane!

Vespa’s in Florence

In Florence kun je terecht bij Pastrimotors. Hier kun je verschillende Vespa’s huren, maar ook motoren en mountainbikes. Prijzen liggen hier rond de €60 per dag en dan krijg je een helm, een routekaart, handschoenen en nog wat andere handige dingen. Zo kun je goed voorbereid op pad!

Scooters in Radda in Chianti

Wanneer je de grote stad te druk vindt, kan je ook naar een dorpje onder Florence gaan. Hier kun je ook scooters huren en de heuvels van Toscane trotseren. Zo kun je bijvoorbeeld naar het dorpje Radda in Chianti. Van hieruit scheur je zo door het achterland van Florence en ontdek je de mooiste verborgen plekjes! Zit je ergens anders in Toscane? Geen zorgen, in de buurt van de meeste dorpjes kun je wel ergens een scooter huren in Toscane.

Van vliegveld naar accommodatie op de scooter

Vaak kan je bij het vliegveld een scooter huren en zelf naar de accommodatie rijden. Dit is natuurlijk veel leuker dan met een taxi of de bus! Je kan er vaak voor kiezen om een scooter voor meerdere dagen te huren, dus je hoeft niet tussentijds terug naar het vliegveld, ideaal!

Meerdere dagen genieten van Toscane

Één dag te kort om Toscane op de Vespa te ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij In Vespino. Benjamin, een Nederlander die ook dol verliefd is op Toscane, organiseert namelijk 7-daagse Vespa tours door Toscane. Benjamin begeleid je over de mooiste wegen, laat je de tofste plekken zien en zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie zult beleven. Het is ook mogelijk om de routes zelf af te leggen of een combinatie, kortom, heel veel vrijheid op deze tour! Daarnaast verblijf je in echte Toscaanse villa’s waar je na een dag rond touren helemaal tot rust zult komen. Lijkt je dit wel wat? Check dan zeker even zijn website.

Bestemmingen met scooter

Toscana.nl