Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Van en naar het vliegveld

Zo bereik je snel je vakantiebestemming

Toscane is ideaal bereikbaar met het vliegtuig. Aangezien het een behoorlijk eind is om met de auto te rijden, kan je net zo makkelijk met het vliegtuig. Vanuit de Nederlandse vliegvelden Amsterdam en Eindhoven gaan er veel vluchten naar Italië. In Toscane kun je op de meeste vliegvelden een auto huren, maar je kunt natuurlijk ook op andere manieren van en naar het vliegveld komen.

Florence

Het vliegveld van Florence ligt ongeveer 8,5 kilometer van het centrum vandaan. Met de auto doe je hier ongeveer een half uurtje over. Geen auto? Dan is de taxi voor dit kleine stukje meestal niet al te duur als je het van tevoren afspreekt!

Pisa

Pisa heeft ook een vliegveld dat goed te bereiken is. Het ligt zo’n 5 kilometer van het centrum van Pisa en je rijdt in een kwartiertje naar het centrum. Alles over parkeren in Pisa vind je hier. Als je naar Florence wilt, maar via Pisa vliegt, is dit een goede oplossing. Het is dan vanaf het vliegveld nog een uur rijden naar Florence. Soms kan deze optie geld schelen, omdat vluchten naar Pisa goedkoper zijn. Ook kan je vanaf Pisa de trein naar Florence nemen.

Wees op tijd

Hoe eerder je bent met een vlucht boeken, hoe goedkoper deze kan zijn. Wees er dus op tijd bij! Ook kan het veel geld schelen of je via Schiphol, Eindhoven of een ander vliegveld vliegt. De vliegprijzen wisselen continue, dus check regelmatig wat de goedkoopste optie voor jou kan zijn!

Vanaf elk vliegveld hierboven kan je een taxi, trein of bus pakken naar de desbetreffende steden. Aangezien vliegvelden nooit in het centrum van een stad liggen, is het vaak van belang om nog vervoer te regelen naar de stad zelf. Dit kan je van tevoren doen bij het boeken van de vlucht, maar ook op het vliegveld zelf.

Bestemmingen in Toscane

Toscana.nl