Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Accommodatie Toscane

Accommodaties in Toscane zijn er in allerlei soorten en maten. Op grote campings, kleine campings, vakantieparken, boerderijen, in de stad, tussen de heuvels, aan de kust, en ga zo maar door. De accommodaties zelf kunnen ook groot of klein zijn, een tent, een caravan, een appartement, een villa… en alles wat daar tussen zit.

Luxe kamperen of overnachten bij de boer

Ga je voor een accommodatie in Toscane, dan heb je veel keuze. Maar wat kun je nou het beste doen? Dat is erg afhankelijk van het reisgezelschap en de soort vakantie. Ga je met het gezin en zijn er jonge kinderen bij? Dan is een wat grotere camping vaak heel leuk, daar is veel te doen voor de kids. Op die camping kun je dan weer kiezen voor ouderwets gezellig kamperen. Maar ook voor een bijzondere glamping accommodatie, zoals de lodgetent, airlodge of de cubesuite. Liever romantisch met z’n tweeën op vakantie? Kies dan bijvoorbeeld voor een minilodge die op het strand staat!

Glamping is sinds een aantal jaren erg populair en staat voor Glamorous Camping. Glamping verblijven zijn ideale accommodaties in Toscane voor wie wil kamperen met wat meer comfort. Toch liever niet op een camping? Dan kun je er ook voor kiezen om het echte Italië te beleven op een Italiaanse boerderij. Een agriturismo is een accommodatie in Toscane waarbij je letterlijk bij de boer slaapt en het landleven meemaakt. Maar weest gerust, ook hier is nog genoeg luxe en vaak zelfs een zwembad aanwezig.

Onze accommodaties in Toscane

Een accommodatie in Toscane kiezen is niet altijd even makkelijk. Er is dan ook zoveel keuze! Bekijk daarom eens onze blogs, waarin we advies geven over accommodaties, vakantieparken, steden en to do’s.

Bij onze bestemmingen hebben we ook een handige filter ingebouwd, zodat je makkelijk kunt zoeken. Zo kun je zoeken op stad, soort accommodatie en soort vakantie die je wilt.

Glamping Toscane

Toscana.nl