Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Appartement Toscane

Een appartement in Toscane biedt een eigen ruimte om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Een vrijstaand appartement met zwembad voor rust, Italiaanse sfeer op een agriturismo of gezelligheid op een vakantiepark. Zo is er voor iedereen wel wat!

Vakantiepark, agriturismo of camping

Je kunt natuurlijk gaan voor je eigen appartementje met zwembad. Maar ook op een agriturismo kun je soms een appartement huren, en dat is nét dat beetje meer. Een appartement in Toscane op een agriturismo is logeren op een oude boerderij en genieten van het land. Mooie uitzichten, verse producten en een diervriendelijke omgeving. Appartementen in Toscane zijn er natuurlijk ook op vakantieparken en campings. Kies je voor de wat grotere terreinen, dan is er vaak ook animatie aanwezig voor jong en oud. Knutselen bij de miniclub, plezier bij de aquagym, en zweten tijdens een potje voetbal. Een appartement in Toscane en ook de gezelligheid van de camping of het vakantiepark dus!

Appartement Toscane op de website

Wij hebben verschillende appartementen in ons aanbod. Maar er is meer! Kijk ook eens naar onze glamping accommodaties, stacaravans en vakantiewoningen! Naast een breed aanbod in aan accommodaties in Toscane, biedt Toscana.nl ook vele tips voor een optimale vakantie. Daarvoor kun je onze blogs raadplegen. Zo creëren wij een platform waar wij Italië en Toscane liefhebbers willen inspireren en informeren.

appartement toscane

Toscana.nl