Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalow Toscane

Een bungalow in Toscane, dat is een knus huisje op een leuk vakantiepark. Met een bungalow in Toscane zit je vakantie wel goed. Je eigen ruimte en andere faciliteiten van de camping of het vakantiepark. En je zit in La bella Italia!

Bungalow Toscane vanbinnen

De bungalows in Toscane van onze aanbieders zijn efficiënt ingedeeld. In de bungalow heb je een volledig uitgeruste keuken, aparte slaapkamers met goede bedden en een badkamer. Je kunt gaan voor een klassieke bungalow met rieten dak of voor een luxe uitvoering voor nog meer comfort. Vaak heb je buiten de bungalow ook je eigen terras of grasveld om je te vermaken.

En natuurlijk heb je de ruimte van het hele park ook nog eens tot je beschikking. De zwembaden, de animatie, de bar, de receptie en het restaurant, alles staat voor je klaar. Zo hoef je je nooit te vervelen in een bungalow in Toscane. Bovendien kun je natuurlijk ook de camping af om het mooie Toscane te gaan ontdekken! Bezoek eens de hoofdstad Florence of ga wandelen in de bergen van de Apennijnen.

Bungalows in ons aanbod

Bungalows zijn er groot en klein, maar gaan meestal tot 6 personen. Wij hebben verschillende vakantieparken en campings in ons aanbod die een bungalow in Toscane aanbieden. Dus neem snel een kijkje en beslis waar jij je vakantie in Toscane doorbrengt!

Bungalow Toscane

Toscana.nl