Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Toscane

Naar een camping in Toscane betekent kamperen in de mooiste regio van Italië! Op een camping kun je kiezen tussen vele verschillende accommodaties, dus er is voor iedereen wel wat te vinden. Zo kun je ouderwets gezellig de tent opzetten, luxe glamperen of kiezen voor een huisje of stacaravan op de camping.

Camping Toscane: animatie, zwembad en gezelligheid

Kies je voor een camping in Toscane, dan heb je gegarandeerd een vakantie vol gezelligheid en plezier. Voor jong en oud wordt er vaak van alles georganiseerd en ook in de avond is er vaak wat te doen. Overdag kun je voor een koffietje naar de bar of lekker lunchen in het restaurant. In het zwembad even afkoelen of met de animatie speuren, sporten, knutselen en spelen.

Op een camping heerst er altijd een fijne sfeer omdat iedereen in een vakantiestemming is. Het personeel en de animatie werkt met plezier zodat alle gasten een geweldige vakantie hebben. De kinderen maken makkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes bij het zwembad of tijdens de activiteiten. Zo heeft het hele gezin een super vakantie op de camping in Toscane.

Accomodaties op camping Toscane

Kamperen betekent al lang niet meer bij aankomst de tent opzetten of de caravan vanuit Nederland meenemen naar de camping in Toscane. Dat kan natuurlijk nog wel, maar je kunt ook naar een accommodatie die al volledig voor je klaarstaat en van alle gemakken is voorzien. In ons aanbod hebben wij veel verschillende accommodaties zodat iedereen zijn of haar ideale vakantie kan vinden.

Eens wat anders proberen? Op veel campings in Toscane kun je tegenwoordig ook glamperen in de meest bijzondere accommodaties. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor een kampeer-ervaring met comfort. Vaak bestaan ze uit een houten basis met een stevig zeil. Veel van deze accommodaties hebben eigen sanitaire voorzieningen, bedden en een ingerichte keuken.

Kijk snel bij onze bestemmingen voor een camping in Toscane.

Accommodatie

Toscana.nl