Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tent huren in Toscane

Waarom een tent huren in Toscane een goed idee is!

Wil jij deze zomer een tent huren in Toscane? Op onze website vind je een groot aantal huurtenten, waarvan een glampingvakantie toch wel de meest bijzondere variant is. Met een glampingvakantie hoef je niet bang te zijn dat de tent die je huurt niet groot genoeg is voor het hele gezin, want er bestaan zelfs glampings met meerdere verdiepingen!

Waarom een tent huren in Toscane?

Toscane is één van de populairste regio’s in Italië dankzij de prachtige natuur en de geliefde steden Florence en Pisa. Een tent huren in Toscane is dankzij deze variatie zeker een goed idee. In Pisa ga je uiteraard even op de foto met de beroemde scheve toren en na een paar uur ronddwalen in deze stad kun je hier terecht voor een lekker hapje eten. Zoals het hoort in een Italiaans restaurant om te genieten van een heerlijke steenovenpizza. Beter dan in Italië kun je pizza’s nergens krijgen, dus neem het er vooral van. Ook een goede tip is het proeven van wijn in één van de vele wijngaarden. Midden tussen het heuvellandschap vind je deze wijnboeren vaak. Zij kunnen je alles vertellen over de lekkerste wijnen uit de streek.

Na een dag Toscaanse cultuur en natuur proeven, kom je aan op de camping waar de tent al voor je klaar staat. Niks zelf opzetten en gedoe met haringen: je kunt meteen je intrek nemen. De meeste ingerichte tenten beschikken over een eigen douche, wc en keuken, waardoor het lopen met de wc-rol over de camping ook meteen verleden tijd wordt. Neem nog even een duik in het zwembad om bij te komen en je dag is compleet. Een tent huren in Toscane doe je hier.

tent huren in Toscane camping le pianacce

Toscana.nl