Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tent in Toscane

Maak een kampeerreis door Toscane!

Kamperen met de tent in Toscane? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! In deze populaire regio stikt het van de campings, dus de keuze is reuze. Je eigen tent mee of een al ingerichte tent in Toscane op bestemming, wat je maar wilt!

Rondreizen met je eigen tent in Toscane

Zo heerlijk vrij met je eigen tent op pad! Op deze manier kun je een prachtige rondreis door Toscane maken. Reis bijvoorbeeld langs de kust en bezoek alle prachtige kuststeden of reis door het binnenland naar het Apennijnen gebergte. Je kunt je tent opzetten waar je maar wilt en verder reizen op je eigen tijd. Bezoek tussen het kamperen door grote steden als Pisa en Florence en wissel je ultieme kampeervakantie met tent in Toscane af met cultuur happen.

tent in Toscane camping Toscana Village

Of toch een glamping op locatie?

Hou je van kamperen met de tent, maar vind je het meezeulen van een tent in Toscane wel een beetje overdreven? Dan is glamping voor jou de perfecte uitkomst! Van een ingerichte tent tot een wel erg originele kampeerbelevenis, met glamping zul je het beleven. Huur bijvoorbeeld een airlodge voor een prachtig uitzicht op de sterrenhemel of kies voor een cocosuite. Op elke bestemming is je glamping weer anders, dus als je een rondreis maakt, zul je een boel glampingervaring op doen! Meer weten over glamping als accommodatie? Klik hier.

Toscana.nl