Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tent Toscane

Zet je tent op in Toscane! Deze Italiaanse regio heeft veel te bieden voor een geweldige kampeervakantie. Een tent in Toscane is een geweldige manier om deze omgeving te ontdekken.

Zelf doen of luxe & comfort

Ben jij een echte kampeerder die in no time de tent op heeft gezet? Dan kun je in Toscane op veel campings terecht met je eigen spullen. Maar ook voor de net iets minder stoere kampeerders zijn er mogelijkheden voor een tent in Toscane. Op veel campings kun je tegenwoordig van tevoren opgezette tenten huren. Handig! Maar er zijn zelfs nog meer mogelijkheden; glamperen!

Glamping betekent glamorous camping, oftewel luxe kamperen! Glamping tenten in Toscane zijn een kruising tussen een tent en een huisje. Zo slaap je wel onder een tentdoek, maar in een stevig bed. Bovendien heb je vaak een eigen badkamer en een ingerichte keuken. De mogelijkheden variëren van een Minilodge tot een grote familietent. Zo kan iedereen genieten van een vakantie in de tent in Toscane!

Tent Toscane: Goed idee!

Kamperen in Toscane is een goed idee. Zo kun je er even lekker tussenuit en van de Italiaanse cultuur en zon genieten. In Toscane vind je campings nabij de mooie steden Florence, Siena, Pisa, Arezzo en Grosseto. Maar ook bij kleinere dorpjes of aan de kust. En voor de avonturiers… bij de bergen van de Apennijnen! Overal kun je genieten van de Italiaanse keuken, dus je hoeft niet altijd op je kookpitje bij je tent in Toscane te koken.

Benieuwd naar onze glamping tenten in Toscane? Of wil je meer tips zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten? Lees dan eens onze blogs.

cocosuite

Orlando in Chianti

Arezzo, In het binnenland

  • Unieke accommodaties
  • Verwarmd zwembad
  • Animatie van Spottyclub

Camping Orlando in Chianti ligt op een 700 meter hoge heuvel. Vanaf hier heb je een geweldig mooi uitzicht over Toscane.

Toscana.nl