Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiepark Toscane

Een vakantiepark in Toscane is een leuk idee voor een gezinsvakantie. Maar natuurlijk ook voor met z’n tweeën, met vrienden of met familie. Op een vakantiepark zijn verschillende accommodaties te vinden. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van het restaurant, de bar, het zwembad en de animatie.

Vakantiepark Toscane faciliteiten

Op een vakantiepark in Toscane kan iedereen van geweldige faciliteiten gebruik maken. Zo zijn er sportvelden, soms een privéstrand, een bar, speeltuin, zwembad en  een restaurant. Sommige accommodaties hebben hun eigen keuken en badkamer, maar de sanitaire voorzieningen op het vakantiepark zelf zijn ook altijd goed geregeld. Op het vakantiepark zorgen de schoonmakers, de bediening, de receptie en animatie er ’s ochtends en ’s avonds voor dat alle gasten een top vakantie hebben.

In ons aanbod zitten de leukste vakantieparken met de beste accommodaties, dus neem snel een kijkje!

De omgeving

Een vakantiepark in Toscane is bovendien een vakantie in een omgeving waar je nooit genoeg van krijgt. Toscane heeft vele steden en dorpjes die allemaal het bezoeken waard zijn en beschikt over een prachtige kustlijn. De Maremma-streek bij de kust heeft meerdere stranden met de Bandiera Blu (Blauwe Vlag), een keurmerk die schoon zeewater en veilige stranden garandeert.

Voor de wandelaars en fietsers zijn er uitdagende of juist ontspannende routes om te volgen. Neem dus je fiets mee of huur er één op het vakantiepark in Toscane. Bij de receptie weten ze vaak wel te vertellen wat de beste opties zijn voor een leuke wandel- en/of fietstocht. Andere to do’s als je op een vakantiepark in Toscane verblijft, zijn een bezoek aan een wijn- of olijfboer of een dagje in een van de Thermen in deze regio. Ook leuk is het om een roadtrip door Toscane te maken. Zo kun je meerdere steden, dorpen en uitzichten combineren in één vakantie.

vakantiewoning

Toscana.nl