Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camperreizen

Op vakantie met je eigen spullen

Hoe leuk is het om met een camper door het prachtige Toscane te trekken? Grijp je kans deze zomer en ga met de camper op pad langs de mooiste stukjes van Italië! Voor camperreizen door Toscane lees je hier onze tips.

Camper huren

Met een vintage camper zie je Toscane op een nieuwe unieke manier! Trek langs de mooiste steden van Toscane en ervaar ze vanuit de camper. Op vele campings kan je terecht op een camperplaats. Waar je zo’n camper kunt huren? Kijk bijvoorbeeld eens hier.

Je kan er ook voor kiezen om een camper te huren en deze in Pisa op te halen. Dan ben je gelijk al in een bijzondere en toeristische stad van Toscane, zonder dat hele eind te hoeven rijden. Hier zie je overal mensen poseren voor de bekende ‘’Pisa-foto’’. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en ga ook klaarstaan voor zo’n foto!

Eigen camper

Camperreizen door Toscane kan natuurlijk ook prima met je eigen camper! Kies ervoor om langs de wijngaarden, olijfbomen en cipressen te rijden of juist een culturele en historische route. Dit kan je natuurlijk ook prima combineren met elkaar! Zorg dat je de heerlijke kust van Toscane niet mist, en breng natuurlijk ook een bezoekje aan de Toren van Pisa. Bezoek de historische stad Lucca en vergeet natuurlijk niet langs de steden Florence en Siena te rijden! Zo’n camperreis door Toscane bedraagt zo’n 550 km, dus trek hier voldoende dagen voor uit. Toscane is de moeite waard om te bezoeken met de camper, zodat je langs onverwacht mooie plekjes rijdt onderweg.

Bestemmingen met de camper

Toscana.nl