Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Glamping

Luxe kamperen in Toscane

Tegenwoordig kent bijna iedereen wel het woord glamping: een combinatie tussen glamour en camping. Glamping is dus kamperen in luxe en het is tegenwoordig een enorme trend geworden. Je hebt geen luchtbedden, slaapzakken en wc-rollen meer nodig. Met glamping is dat allemaal verleden tijd. Alles wordt verzorgd! Als je deze keer geen zin hebt in een hotel, maar wel in meer luxe dan met kamperen, is dit de ideale oplossing. Ga dus naar een glamping in Toscane!

In Toscane vind je veel leuke glamping plekken met speciale accommodaties. Er zijn hieronder een aantal op een rijtje gezet, waar je zeker eens een bezoekje aan zou moeten brengen.

Paradù Tuscany EcoResort

Op deze camping kun je luxueus genieten aan de Toscaanse kust. De camping ligt in een pijnbomenbos en overal vind je bloemen en planten. Tussen de bomen door kan je ook nog een glimp opvangen van de helderblauwe zee. In de vier bubbelbaden waan je je in een luxepositie. Je kan heerlijk eten in één van de restaurants, maar natuurlijk ook zelf koken! Alle tenten hebben een rijk uitgeruste keuken, waar je een lekker gerecht kan klaarmaken.

Agricamping Romita

Op deze kleine camping is het heerlijk en gezellig vertoeven in de fijne safaritenten. Tussen de olijfbomen en het schitterende uitzicht, bevinden zich 25 luxe tenten. Net onder Florence is er genoeg mogelijkheid voor wandeltochten in de omgeving. Vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen aan de wijn- en olijfboeren in de omgeving en waan je even volledig in het buitenleven van Toscane!

Rocchette Camping & Village

Op deze camping staan vele lodgetenten. Hier kun je heerlijk kamperen in een luxe accommodatie. Hier ervaar je de vrijheid van op een camping en in contact met de natuur staan in combinatie met luxueus overnachten. De camping bevindt zich vlakbij de zee, wat een mooie locatie is in Toscane.

Glamping bestemmingen

Toscana.nl