Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Met een groep

Met z'n allen naar Toscane

Toscane is een prima plek om met een groep te bezoeken. Er zijn allerlei activiteiten te doen die gezellig zijn met groepen. Hieronder de leukste uitjes:

Kookles volgen

Wat is er leuker dan samen een avondmaaltijd klaar te maken? Volg een van de kookworkshops over pizza en ijs maken en je voelt je in no-time een echte Italiaanse kok! Leer Italiaans koken op authentieke wijze en eet het daarna lekker allemaal zelf op! Kijk voor een overzicht van kooklessen in Toscane op deze website.

Onderaardse watervallen bezoeken

Maak een avontuurlijke tocht door de ondergrondse watervallen in Vergemoli. Hier ligt de Grot van de Wind. Een ervaren gids neemt je mee het grottencomplex in en geeft je de keuze uit drie verschillende rondleidingen. Kijk voor meer informatie op de website.

Strandtocht maken

In Toscane heb je prachtige stranden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Kies voor een accommodatie aan de 400 kilometer lange kust en ga vanaf hier op ontdekkingsreis. De Rocchette streek is een echte aanrader en bezoek dan vooral de prachtige stranden die er zijn. Ook is de Maremma enorm mooi en zet dit zeker op je Toscane-bucketlist!

Fietsen in Florence

Stap op de fiets en ontdek Florence met een groep! Beleef de stad in drie uur tijd onder begeleiding van gespecialiseerde gidsen. Er worden veel routes aangeboden, dus kies degene die het beste bij jouw groep past. Vaak kan je een goedkope fiets huren bij een tourorganisatie. Kijk wel uit, want de Italianen rijden niet zoals in Nederland! Voor meerdere tours kun je kijken op de website Bajabikes.

Verder?

Buiten bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer groepsactiviteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan een museum bezoeken in een van de mooie steden, een boottocht maken op een meer in Toscane, een ritje op een Vespa maken of andere leuke activiteiten die op Toscana.nl te vinden zijn!

Bestemmingen met een groep

Toscana.nl