Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Zwemparadijs

Waterpret voor iedereen!

Toscane heeft een brede keuze aan zwemparadijzen die te bezoeken zijn. Hier volgen een paar voorbeelden van leuke waterparken en campings met een eigen zwemparadijs. Zo is waterpret gegarandeerd!

Acqua Village

Waan je even in Hawaii en maak lol met je vrienden of kinderen in dit waterparadijs! Bezoek Acqua Village in Cecina of in Follonica. Het park in Cecina heeft 6 glijbanen en beschikt over 4 zwembaden. In Follonica vind je 4 glijbanen en 3 zwembaden. Bij beide parken heb je ruime keus uit één van de vele eettentjes. Zin in wafels of toch in risotto? Alles is mogelijk bij deze waterparken! Een bezoekje aan een van deze zwemparadijzen is dus zeker de moeite waard! In het hoogseizoen zijn de parken geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Aquafelix

Net onder Toscane ligt dit leuke zwemparadijs Aquafelix. Naast zwemmen in het zwembad en zonnen op het zachte gras, kan je ook van één van de spectaculaire glijbanen, in het whirlpool of genieten van de shows. Het park is geopend in juni, juli en augustus van 10:00 tot 18:00 uur.

Zwemparadijzen op campings

Op vele campings heb je ook leuke waterparken. Dan hoef je het vakantiepark dus niet eens af! Bij camping Park Albatros vind je bijvoorbeeld een groot zwembad, een overdekt zwembad, verschillende glijbanen en meerdere lagune zwembaden.

Ook camping Le Capanne heeft een groot zwemparadijs. Hier is een kindergedeelte, glijbanen, een jacuzzi en watervallen. Of je nou gaat voor ontspanning in de jacuzzi of voor spanning bij de watervallen en glijbanen, voor iedereen zit er wat bij!

Bestemmingen met zwemparadijs

Toscana.nl