Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waterskiën

Scheuren over het water

In Toscane kan je fantastisch waterskiën. Op een van de meren of op de zee kan je het water op en je kunsten tonen. De wilde wateren van de zee en de rustige wateren van het meer zijn prima voor experts, maar ook voor beginners! Ga dus tijdens je volgende vakantie lekker waterskiën in Toscane!

Adrenaline asd

Bij deze amateur-sportvereniging kan je niet alleen waterskiën, maar heb je ook de mogelijkheid tot flyboarden, wakesurfen, wakeboarden, surfen en op een banaan of ander opblaasbootje rijden. Alles is mogelijk! Met de hulp van professionele instructeurs ben je binnen no-time een pro op het water!
Beach Club Versilia, Viale IV Novembre, 18, 54038, Cinquale di Montignoso, Italië

Trasimeno Wake Park

Niet alleen kan je aan het meer van Trasimeno waterskiën, maar ook wakeboarden! Er is een heel park met een lijn van 150 meter waar je kan leren wakeboarden. Voor de professionals, zijn er platforms in het water geplaatst. Voor degene die na het wakeboarden even willen uitrusten, is er de mogelijkheid om een drankje te drinken onder het genot van muziek van de DJ.
Localita Trasimeno Primo 64, 06061, Castiglione del Lago, Italië

Eigen boot

Natuurlijk kan je met een eigen boot ook prima waterskiën in Toscane, of andere watersporten beoefenen. Op elk water heb je een vaarvergunning nodig, maar niet op elk water mag je waterskiën. Op sommige meren heb je een Italiaans registratiebewijs nodig waarmee je mag varen en waterskiën. Meestal kan je deze halen bij de havenmeester. Let dus wel even goed op voordat je het water op gaat!

Bestemmingen aan de kust

Toscana.nl