Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bestemming aanmelden

Wil jij graag samenwerken met Toscana? Dan zit je hier goed!

Bestemming aanmelden

Wil jij graag samenwerken met Toscana? Dan zit je hier goed!

Elke maand bezoekt een grote groep liefhebbers van Toscane onze website en de social media kanalen. Toscana.nl wil vakantiegangers die nooit naar Toscane zijn geweest inspireren om Toscane te bezoeken, maar ook om terugkomende vakantiegangers nieuwe plekjes te laten ontdekken.

Heb jij een bestemming of een accommodatie in Toscane die niet tussen ons aanbod kan missen en wil jij je bereik vergroten? Ga dan een samenwerking aan met ons.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Die vind je hier!

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Groter bereik en meer traffic

Heb jij een prachtige agriturismo in de buurt van Siena of een camping dichtbij Florence? Die kan natuurlijk niet missen op Toscana.nl. Met een persoonlijke pagina over jouw bestemming komen onze bezoekers ook naar jouw website.

Onze bezoekers zijn jouw bezoekers en onze volgers zijn jouw volgers!

Snel, direct en persoonlijk contact

Houd jij ook niet van een samenwerking waarbij je van persoon naar persoon gaat? Wij ook niet! Bij Toscana.nl heb je alleen met de community manager contact. Zij regelt als van top tot teen. Je hoeft zelf alleen maar informatie en mooie foto’s van de bestemming naar ons toe te sturen en de rest wordt geregeld.

Via onderstaand formulier kom je direct met ons in contact. Je krijgt dan een reactie van ons binnen drie werkdagen. Ben je ons tegengekomen op social media? Daar kun je ons natuurlijk ook een berichtje op sturen! Je kunt ons vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Samenwerken met Toscana

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toscana bestemming aanmelden

Toscana.nl