Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Alles wat je je afvraagt over Toscana.nl

Veelgestelde vragen

Alles wat je je afvraagt over Toscana.nl

Wij beantwoorden al je vragen! Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Ik ben op zoek naar een verblijf in Toscane, hoe pak ik dit het beste aan?

Wij helpen je graag met het vinden van je droomvakantie in Toscane. Daarom hebben we op ons blog met een groep Toscane-liefhebbers allerlei informatie voor je verzameld. Op onze stedenpagina vind je daarnaast nog informatie over de leukste steden van deze regio. Een beter idee van waar je naartoe wilt? Bekijk dan onze bestemmingen en klik in het filter aan waar jij naartoe wilt.

Ben je er nog niet uit in wat voor soort accommodatie je het liefst overnacht? Misschien helpt onze accommodatiepagina. Daar lees je bijvoorbeeld wat een agriturismo is en wat glamping inhoudt.

2. Hoe kom ik erachter op welke campings animatie aanwezig is?

In het filter van onze bestemmingspagina hebben wij handige opties gezet. Zo kun je dus aanvinken of je animatie wilt, maar ook of je je huisdier mag meenemen en of je in de buurt van een meer of een zee wilt verblijven. De thema’s ‘Cultuur en Steden’, ‘Luxe en Comfort’ en ‘Rust, Ruimte en Natuur’ helpen je nog verder met het vinden van je favoriete plekje in Toscane.

3. Hoe boek ik een accommodatie via jullie website?

Heb je het perfecte verblijf voor je vakantie in Toscane gevonden? Dan kun je boeken door op de camping, het vakantiepark of de villa te klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de pagina van de aanbieder, waar je kunt boeken. We vinden het leuk als je nog eens terugkomt naar onze website!

4. Wie zijn de aanbieders van jullie bestemmingen in Toscane?

Wij hebben het aanbod van verschillende aanbieders bij onze bestemmingen. Zij hebben met zorg de perfecte plek in Toscane voor je uitgezocht. Wie ze zijn lees je hier.

5. Ik heb een agriturismo/camping/accommodatie in Toscane, hoe kan ik in het aanbod van Toscana.nl komen?

Heb jij ook zo’n mooie camping, een vakantiepark of een huisje in Toscane? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod! Zo kunnen we de bezoekers van onze website het beste aanbieden. Neem dus zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

6. Bloggen over Toscane is ook één van mijn passies, hoe kan ik me bij jullie aansluiten?

Wat leuk! We worden altijd blij van nieuwe input voor ons blog. Ook als je nog nooit eerder hebt geblogd, maar het graag wilt proberen, kun je contact met ons opnemen. We vragen je dan een proefblog te schrijven en als het klikt, word jij misschien wel onze nieuwe blogger!

Toscana.nl