Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Agenda

Agenda

Hier vind je de bekende en minder bekende evenementen in Toscane. Van historisch voetbal tot de beroemde paardenrace in Siena.

Beste Reistijd

Beste Reistijd

Ga jij voor een heerlijke relaxte zomer in de heuvels van Toscane of juist voor een stedentrip in het najaar? Lees hier meer over de beste reistijd.

Italiaans leren

Italiaans leren

Voordat je op vakantie gaat een beetje Italiaans leren is leuk! Dan bestel je straks makkelijk je ijsje. In het land zelf kun je dan verder oefenen.

Van en naar het vliegveld

Van en naar het vliegveld

Van en naar het vliegveld kom je met een huurauto, taxi, bus of trein. Kijk wat voor jouw de makkelijkste optie is. Van tevoren regelen scheelt stress!

Scooter huren

Scooter huren

Op de scooter door Toscane, cool! Huur een Vespa bij jouw vakantieadresje in de buurt en ontdek Italië op een andere manier!

Trouwen

Trouwen

Wat is er mooier dan trouwen in de meest romantische regio van Italië? En daarna als huwelijksreis natuurlijk een mooie rondreis maken!

Cultuur

Cultuur

Iets leren over de Toscaanse cultuur, zoals de eet- en omgangsgewoontes en de cultuur in de steden? Dat kan op deze informatiepagina

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Op uitstapje naar een andere grote stad in Italië? Of gewoon een dagje weg? Lees hier hoe je er komt met het openbaar vervoer.

Natuur in Toscane

Natuur in Toscane

Naast het feit dat de natuur van Toscane erg mooi is zijn er ook vele thermen en natuurparken te vinden. Op deze pagina meer tips~.

De geschiedenis van Toscane

De geschiedenis van Toscane

Toscane kent een zeer rijke geschiedenis. Lees hier meer over de Romeinen, de Middeleeuwen en de familie De Medici.

Het weer in Toscane

Het weer in Toscane

Weten wat je kunt verwachten van het weer in Toscane gedurende je vakantie? Lees daar op deze pagina meer over.

Tussenstop

Tussenstop

Weten waar je gemakkelijk een tussenstop kunt maken tijdens je lange reis naar Toscane? Je leest het op deze pagina!

Toscaanse Archipel

Toscaanse Archipel

De Toscaanse Archipel is een eilandengroep in de Tyrreense zee. Benieuwd welk van deze eilanden jij kunt bezoeken tijdens je verblijf in Toscane? Lees hier verder!

Eilanden

Eilanden

Toscane is als vakantieregio erg populair, maar wist je ook dat er allerlei leuke eilanden bij deze regio horen? Lees hier meer!

Cijfers en feiten

Cijfers en feiten

Informatie over Toscane, de ligging ervan, het landschap en nog meer interessante en handige feiten en cijfers zodat je voorbereid op reis kunt.

Italiaanse muggen

Italiaanse muggen

Ga je naar Toscane op vakantie en wil je je goed voorbereiden op de soort muggen die hier leven? Lees onze informatiepagina!

Typisch Toscane

Typisch Toscane

Ook Toscane heeft gerechten, rituelen en gebruiken die typerend zijn voor de regio. Ontdek welk gerecht je echt moet proberen!

Mooie stranden in Toscane

Mooie stranden in Toscane

Stranden zijn onlosmakelijk verbonden met vakantie. In Toscane vind je verschillende mooie zandstranden met gezellige strandtentjes.

Markten in Toscane

Markten in Toscane

Markten nemen een belangrijke plaats in binnen de Italiaanse cultuur. Dagelijks zijn er dan ook diverse marktjes die je kunt bezoeken!

Feestdagen in Toscane

Feestdagen in Toscane

Naast de nationale feestdagen kennen verschillende steden in Toscane, zoals Siena, Volterra en Lucca hun eigen feestdag.

Auto huren

Auto huren

Toscane is een prachtige regio om te ontdekken met de auto. Huur een auto in Pisa of Florence en trek erop uit, succes gegarandeerd!

Toscana.nl