Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Zwemparadijs

Zwemparadijs

Bezoek één van de grote waterpretparken of ga naar een camping met een eigen zwemparadijs! Dan hoef je het terrein niet eens af.

Met een groep

Met een groep

Wij bieden ook grotere accommodaties zodat je met een groep op vakantie naar Toscane kunt. Lees hier wat je samen kunt ondernemen!

Wijnvakantie

Wijnvakantie

Hmmm... heerlijk door de velden rijden en de verschillende wijnvelden ontdekken. Doe mee aan een rondleiding en proef de beste wijnen!

Glamping

Glamping

Ga eens naar een Glamping in Toscane! Genieten van de gezelligheid en het buitenleven, maar dan wel met nét wat meer luxe.

Golfvakantie

Golfvakantie

Voor een golfvakantie ben je in Toscane zeker een het goede adres! Lekker een balletje slaan tussen de glooiende heuvels, ideaal.

Camperreizen

Camperreizen

Trek met de camper door Toscane, om zo de meest bijzondere en onverwachte plekjes van deze Italiaanse regio te ontdekken!

Met kinderen

Met kinderen

Naast een bezoek aan de toren van Pisa, zijn er genoeg andere dingen in de omgeving van Toscane te doen. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken.

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig

Dankzij de vele luchthavens die Toscane rijk is, is er altijd wel een vlucht die je kan pakken. Eenmaal in Toscana aangekomen ga je makkelijk verder met de bus of trein.

Met de auto

Met de auto

Met de auto is het ideaal om naar Toscane te gaan. Niet te lang rijden en handig om rond te rijden in Toscane. Hier lees je meer over Toscane met de auto.

Weekend naar Toscane

Weekend naar Toscane

Een weekendje naar Florence of naar het binnenland. De Italiaanse regio is ideaal voor een weekendje weg. Meer weten? Lees hieronder verder.

Toscana.nl