Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Maremma

Maremma

Maremma is een veelzijdige streek die van Grosseto tot Umbrië loopt. Breng een bezoek aan de culturele trekpleisters of ontdek de lokale winkelstraten!

Crete Senesi

Crete Senesi

Crete Senesi is een prachtige streek die uniek is vanwege zijn witte heuvelachtige landschap. De omgeving is ideaal om te fietsen en te wandelen.

Florence

Florence

Eén van de meest historische steden van Italië is wel Florence, een typische stad waar kenmerken van het renaissance tijdperk nog goed zichtbaar zijn.

Siena

Siena

Siena, de stad van de beroemde paardenrace op het grote Piazza del campo en de enorme middeleeuwse kathedraal in wit en zwart marmer.

Grosseto

Grosseto

Grosseto, hoofdstad van de Maremma-streek. Geniet van deze historische stad of ga lekker naar het strand.

Pisa

Pisa

Naast de toeristentrekkers is er in Pisa nog veel meer te beleven; ga bijvoorbeeld eens kanoën op de Arno of bezoek de botanische tuin.

Lucca

Lucca

Lucca is een echte culturele stad in Toscane. Het ligt ook nog eens aan de kust, dus ideaal voor een strandvakantie!

Livorno

Livorno

In Livorno kun je genieten aan het strand, maar ook struinen in het centrum. Een wat minder drukke stad voor een relaxte vakantie

Arezzo

Arezzo

Arezzo ligt in het zuiden van Toscane en brengt je terug naar de middeleeuwen. Een leuk uitstapje voor liefhebbers van geschiedenis!

Cortona

Cortona

Cortona ligt aan de voet van een heuvel waar je vanuit de top prachtig uitzicht hebt op het Trasimeense Meer. Op Piazza della Repubblica beleef je gezellige avonden!

Volterra

Volterra

Een stad vol geschiedenis; van de Etruskische beschaving tot en met de middeleeuwen is er nog veel terug te vinden in Volterra. En het heeft een paleis met een mysterieus verleden..

San Gimignano

San Gimignano

San Gimignano heet ook wel de stad van de torens. De stad is zo bijzonder dat het in de werelderfgoedlijst staat. Hier vind je ook het lekkerste ijs in Toscane!

Sorano

Sorano

Sorano is een kleinschalig dorpje waar je je zeker begeeft in Toscaanse sferen. Het dorp staat bekend om zijn gebouwen die tegen een rotswand zijn gebouwd.

Pistoia

Pistoia

Pistoia is een prachtig Romeinse stad waar je heerlijk vakantie kunt vieren met het gezien. Beleef de evenementen mee of breng een bezoek aan de dierentuin!

Elba

Elba

Elba is een eiland dat behoort tot Toscane. Het is een oase van rust, omringd door een prachtige natuur en de zee!

Montepulciano

Montepulciano

Montepulciano is een van de hoogst gelegen steden in Toscane. De binnenstad is goed te voet te ontdekken en bezoek aan de Piazza Grande mag zeker niet ontbreken.

Montalcino

Montalcino

Montalcino is een kleinschalig dorpje met een rijke geschiedenis. Het dorp is een prachtige bestemming om een dag te bezoeken. Ontdek de cultuur!

Montaione

Montaione

Montaione is een kleinschalig dorpje en ligt bovenop de heuvel. Het dorp staat bekend om zijn evenementen die voor je unieke ervaring zullen bezorgen.

Follonica

Follonica

Follonica heeft prachtige stranden aan de Tyrreense Zee. Vanuit de stad pak je gemakkelijk de boot naar het eiland Elba, waar je heerlijk kunt dineren!

Castiglione della Pescáia

Castiglione della Pescáia

Castiglione della Pescáia is een kleine middeleeuwse stad aan de Toscaanse kust. De stad staat bekend om zijn stadsmuren en heerlijke visgerechten!

Toscana.nl