Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Onze bloggers

Ook blogger worden voor Toscana?

Onze bloggers

Ook blogger worden voor Toscana?

De groep bloggers van Toscana.nl schrijft vol passie over deze regio, waar we allemaal een beetje verliefd op zijn. Niet gek, met alle pasta’s, pizza’s, de glooiende heuvels, de wijn; wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Als het even kan trekken we er regelmatig op uit om meer van deze regio te ontdekken. Een roadtrip door Toscane, uit eten in dat ene lekkere restaurantje in Pisa of het prachtige museum in Florence. Je vindt hier alles om jouw volgende vakantie tot de vakantie van je leven te maken!

Ook Toscane-liefhebber?

Maar wij weten dat we zeker niet de enige liefhebbers van deze regio zijn. Weet jij ook de beste plekjes in Toscane te vinden of heb je leuke reisverhalen waar je over zou willen schrijven? Neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen en inspiratie voor Toscana.nl. Stuur een mailtje naar [email protected] voor meer informatie.

Toscana.nl