Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beoordelingen

Lees wat anderen van hun vakantie in Toscane vonden

Beoordelingen

Lees wat anderen van hun vakantie in Toscane vonden

Hier lees je de beoordelingen van families die in Toscane op vakantie waren. Ben jij ook op één van onze bestemmingen in Toscane geweest? Laat dan je beoordeling achter via onderstaand formulier.

20 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

8

Camping Toscana Bella

Familie Samola, 28 mei 2019

Vakantie vol vermaak

Ervaring

Voor kinderen tot 12 jaar voldoende vermaak. Camping ligt op loopafstand van de zee. Niet massaal. Gemoedelijke sfeer. Camping ligt vlakbij genoeg bezienswaardigheden. En een goed en eenvoudig restaurant voor jong en oud.

Tips in de omgeving

Spiaggia biancha (witte strand). Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Sienna, Bolgheri, Cecina.

Bezocht Camping Toscana Bella in juli 2018 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Mareblu

Familie Vroome, 28 mei 2019

Heerlijk verblijf!

Ervaring

De 6 pers. bungalow de luxe was mooi met ruime badkamer! Aan zee, camping in de bossen. Verder voldoende keus aan eten om af te halen. Goede supermarkt met vers brood.

Tips in de omgeving

Zeker het strand in Vada – Pietra …..? waar je vrij kunt liggen zonder huren van bedje en parasol. Cecina Mare is een leuk stadje! De stede Lucca en Pisa uiteraard mooi en niet al te grote afstand. Voor kinderen vanaf 5 jaar een super mooi klimpark in de buurt (Ripella).

Bezocht Mareblu in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Villa di Grassina

Familie Berings, 28 mei 2019

Thuiskomen

Ervaring

De sfeer en de omgeving is fantastisch. Het personeel voelt als familie en als je al eerder bent geweest zijn ze echt blij dat je er weer bent. Superplek!!

Tips in de omgeving

Pelago; Pontassieve; Florence op steenworp. De heuvels zijn zo mooi en er is geen mooiere zonsondergang dan hier. Fenomenaal.

Bezocht Villa di Grassina in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Podere Le Fornaci

Familie van Deurzen, 28 mei 2019

Mooie vakantiewoning!

Ervaring

Heerlijk ruime vakantiewoning met goede inventaris, fijn zwembad erbij. Ook handig dat ze een wasmachine vrij voor gebruik hebben!

Tips in de omgeving

Arezzo, Siena en Florence liggen vlakbij! Ook de outlet in Valdichiana is goed te bereiken.

Bezocht Podere Le Fornaci in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Pappasole

Familie Jansema, 28 mei 2019

Perfect gelegen!

Ervaring

Het is een hele nette schone camping. De ligging dichtbijj het strand is uitstekend. Het zwembad is heel schoon een het water is goed van temperatuur.

Tips in de omgeving

Eigenlijk heel Veel als je van een beetje cultuur snuiven houd. Leuk plaatsen om te bezoeken zijn: Volterra, Bolgheri, Suvereto, San Gimignano, campiglia Marittima, Massa Marittima en natuurlijk Siena, Pisa en Florence. Als je tussendoor weggetjes neemt naar Volterra bijvoorbeeld, dan zie je het prachtige landschap van Toscane. Een ijsje eten bij Dondoli in San Gimignano is een must. Het lekkerste ijs van de wereld!

Bezocht Pappasole in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Valle Gaia

Familie O'Brien, 28 mei 2019

Fantastische ligging

Ervaring

Erg fijne ligging met prima zwembad in een fantastische omgeving en perfecte uitvalsbasis naar omliggende steden. Tevens is er de sfeer gemoedelijk en is het niet een massa camping.

Tips in de omgeving

Vlak aan de kust en toch bij de prachtige Toscaanse heuvel landschappen

Bezocht Valle Gaia in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Agriturismo Il Casino

Familie Jansen, 28 mei 2019

Prachtig gelegen

Ervaring

Het is een mooie agriturismo op een prachtige locatie met fantastisch uitzicht. Een goed, ruim zwembad, sfeervolle appartementen, speelgelegenheid voor de kinderen (schommel, pingpongtafel). Kortom helemaal prima voor een vakantie.

Tips in de omgeving

Volterra (half uur) , San Gimignano(45 min), Pisa (45 min), strand op een uurtje rijden.

Bezocht Agriturismo Il Casino in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Podere Ca’ di Maestro

Familie Witkamp, 28 mei 2019

Een paradijs!

Ervaring

Het is een heerlijk paradijs met een prachtige tuin, sfeervolle appartementen, fijn zwembad en liefdevolle eigenaren die alles voor je doen.

Tips in de omgeving

Cortona, zwemparadijs Tavernelle, Castiliagno del Lago

Bezocht Podere Ca’ di Maestro in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toscana.nl