Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Over ons

Toscane beleven vanuit je eigen huis!

Over ons

Toscane beleven vanuit je eigen huis!

Op Toscana vind je volop inspiratie over één van de meest populaire regio’s van Italië. Want waarom zijn zoveel mensen zo gek van deze regio? Het lekkere eten, de panoramische uitzichten of de Italiaanse zon? Die herken je vast wel als je wel eens in Toscane bent geweest. En op dit blog willen we jouw daarmee inspireren. Onze bloggers geven je tips over de leukste hotspots, plekjes en bestemmingen.

Onze community manager

Toscana.nl wordt beheerd door onze community manager Kathleen Claes. Toscane is één van haar favoriete vakantiebestemmingen, genietend van de lokale wijnen en hapjes onder de Italiaanse zon. Samen met de andere bloggers en liefhebbers van Toscane schrijft ze over deze prachtige regio.

Blogger worden?

Ben jij ook een liefhebber van Toscane en wil je graag schrijven? Neem dan contact op met ons via [email protected] of vul direct het contactformulier in.

Volg ons ook op de social media kanalen Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter!

Blogs4Travel

Als onderdeel van Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren om de mooiste bestemmingen te bezoeken. Toscana.nl maakt samen met glamping.nl en kids-campings.com deel uit van het portfolio van Blogs4Travel.

Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers, vloggers en social influencers in de reiswereld verbindt door de kracht van content. Met onze labels, of labels van klanten, zetten we nieuwe communities op om bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengen.

Pagina delen

Toscana.nl