Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Motorroutes

Motorroutes

Op de motor naar Tocane, heerlijk! In deze regio vind je genoeg motorroutes die je langs hoogtepunten leiden. Ontdek hier de mooiste routes!

Wijnboerderijen

Wijnboerderijen

Als je op vakantie gaat naar Toscane, kan het leuk zijn om te verblijven op een echte wijnboerderij. Vaak kun je hier ook wat leren over de productie!

Waterskiën

Waterskiën

Aan de Toscaanse kust is het heerlijk waterskiën. Lees hier meer informatie en ga lekker scheuren over het water aankomende zomer!

Vissen

Vissen

In Toscane kunnen ook de liefhebbers van de vissport terecht. Lees hier de beste tips voor een ontspannen dagje vissen tijdens je vakantie.

Duiken

Duiken

Bij de kust van Toscane kun je uitstekend duikles nemen en zo de wonderen onder water ontdekken. Na afloop rust je uit op de mooie stranden!

City trips

City trips

Ontdek de Italiaanse cultuur in de grote steden van Toscane. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde steden Florence, Pisa en Siena.

Paardrijden

Paardrijden

Voor paardrijden ben je in Toscane op de goede plek. Galopperen door de heuvels en genieten van het prachtige uitzicht op de Toscaanse heuvels.

Ijssalons

Ijssalons

Een vakantie in Toscane zonder het Italiaanse ijs te hebben geproefd, dat kan natuurlijk niet. Hier vind je tips over de beste gelateria's.

Wijntour

Wijntour

Voor de bekendste Italiaanse wijn zit je in Toscane natuurlijk helemaal goed. Ontdek hier de Chianti-streek en doe mee aan een tour!

Eten en drinken

Eten en drinken

Tijdens je vakantie in Toscane wil je natuurlijk ook de Italiaanse keuken proeven. Wij vertellen meer over de eetcultuur en de beste plekjes.

Uitgaan

Uitgaan

Hier lees je waar je moet zijn voor leuke avonden in Toscane. Er even tussenuit en genieten van het Italiaanse nachtleven!

Wandelen

Wandelen

Toscane is de ideale regio om al wandelend te verkennen. Lees hier onze tips over de beste wandelroutes zodat je goed voorbereid bent.

Evenementen

Evenementen

Ontdek de Toscaanse cultuur bij de bijzondere evenementen van deze regio. Lees hier wat je niet mag missen tijdens je vakantie.

Waterparken

Waterparken

De leukste waterparken in Toscane, voor plezier met het hele gezin. Van de snelste waterglijbanen tot Aquazumba, alles is mogelijk.

Fietsen

Fietsen

Ontdek al fietsend al het moois dat de regio Toscane te bieden heeft. Hier lees je alle tips over fietsen huren, routes en fietspaden.

Boottochten

Boottochten

Tijdens een boottocht vanaf de kust van Toscane kun je Elba of de kleinere eilanden die bij deze regio horen ontdekken! Een bijzonder daguitstapje.

Winkelen

Winkelen

Waar je het best kunt winkelen in Toscane? Natuurlijk in de grote steden, maar bijvoorbeeld ook in Volterra. Lees er hier meer over.

Musea

Musea

Bezoek de bijzondere musea van Toscane eens, vol geschiedenis en cultuur. Eens wat anders dan de dom van Florence en de Toren van Pisa.

Pretparken

Pretparken

Dit zijn de leukste attractieparken in Toscane, voor een echte gezinsvakantie. De kinderen zullen de dag van hun leven hebben!

Tours

Tours

Alle informatie voor de leukste tours in Toscane. Ontspannen wandel- en fietstochten of een rondreis door verschillende steden. Alles is mogelijk!

Toscana.nl