Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Agriturismo in Toscane

Van landelijke slaapplek naar luxe vakantiewoning!

Een luxe vakantie met een landelijk gevoel? Kies voor een agriturismo in Toscane. Je vindt deze accommodatie op de mooiste plekjes in Toscane. Bij de boer in de wijngaard of een wat groter park, er zit voor elk wat wils bij. En wist je dat een agriturismo in Toscane een steeds populairdere accommodatie wordt? Je geniet hier van het authentieke Italië in je eigen luxe paradijs.

Van landelijke slaapplekken naar luxe vakantiewoningen

Agriturismo’s bestaan alleen in Italië. Van oorsprong waren dit boerenbedrijven waar je de nacht kon doorbrengen, maar tegenwoordig zijn agriturismo’s als bestemming uitgegroeid tot luxe vakantiewoningen. Een agriturismo in Toscane beschikt bijvoorbeeld over een zwembad met een prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap. Soms is het ook mogelijk om mee te eten met de familie, zo proef je de echte smaak van Toscane. Een agriturismo in Toscane is een ideale bestemming als je wel van een luxe vakantie houdt, maar niet op een al te drukke plek.

Agriturismo in Toscane il Sanguineto

Wat biedt een agriturismo in Toscane?

Een agriturismo in Toscane is van alle gemakken voorzien. Een lekker kopje thee of koffie zet je in je eigen compleet ingerichte keuken en je slaapt in een heerlijk bed. Ook heb je je eigen douche en wc, waardoor je nooit meer buiten langs naar de wc hoeft. En een extra voordeel is dat je de streekproducten meteen kunt bereiden of proeven in het lokale restaurant. Of ga voor een heerlijke wijnproeverij. Je hoeft niet meer terug te rijden, dus je kunt volop genieten van de wijn.

Toscana.nl