Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kamperen Toscane

Kamperen in Toscane is een goed idee voor iedereen die een gevarieerde vakantie wil. Jong en oud kan in deze regio veel plezier beleven, met uitstapjes naar de kleinste dorpjes, de mooiste steden, wandelingen met adembenemende uitzichten en rustdagen op de camping. Kamperen in Toscane kan op grote campings met veel animatie, maar ook op kleinere en rustigere campings.

Kamperen in Toscane voor iedereen

Door de vele verschillende campings in ons aanbod, vindt iedereen wel een geschikt plekje in Toscane voor een kampeervakantie. Hou je van drukte en gezelligheid? Kies dan voor één van de grotere campings met kinder-, sport- en avondanimatie. Daar is de hele dag wel wat te beleven! Voor een rustige relaxvakantie kies je voor een wat kleinschaligere camping. Hier heb je vaak persoonlijker contact met de eigenaren en het personeel, waardoor je veel over de regio te weten komt!

Cultuur, keuken en landschap

Kamperen in Toscane betekent ook genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Bewonder in de steden de geschiedenis die te zien is in de oude gebouwen en bewaard gebleven is in de musea. Na een lange dag vol indrukken geniet je van de lekkerste keuken van Europa. Een pastaatje of risotto met verse groenten gaat er bij iedereen wel in! Bovendien zit je op veel campings midden in het landschap van Toscane. Kamperen tussen de heuvels van Toscane, mooier kan het bijna niet. Het landschap is heel divers en biedt ook uitdaging voor de echte wandelaars: de bergen van de Apennijnen!

Als je wilt kamperen in Toscane, wil je natuurlijk zeker weten dat je goed terecht komt. Daarom hebben onze aanbieders de mooiste plekken en de beste campings en accommodaties voor je uitgezocht. Hier zul je zeker niks tekort komen, dus kijk eens in ons aanbod of in onze blogs voor tips!

lodgetent

Toscana.nl