Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantie Toscane

Een vakantie in Toscane is een goed idee als je even lekker wilt genieten van de Italiaanse cultuur, keuken en zon. Ga met het gezin, je partner, je vrienden of met familie op vakantie in Toscane voor een welverdiende vakantie.

Vakantie in Toscane: Steden, kust en bergen

Toscane heeft een zeer gevarieerd landschap, als je hier op vakantie gaat is er dus veel te zien en te beleven. Mooie dorpjes als San Gimignano en Chianciano Terme en grote steden als Firenze en Pisa. Even geen zin in steden? Toscane heeft een prachtige kust waar je heerlijk op het strand kunt liggen. Of ga tijdens je vakantie in Toscane wandelen in de bergen van de Apennijnen of tussen de glooiende heuvels.

Ook culinair is het één en al verwennerij op vakantie in Toscane. Proef de bekende Chianti wijn, of de typisch Italiaanse limoncello of grappa. Een bekende cocktail in Italië is Aperol Spritz, met een bitterzoete smaak. Eet bij je drankje een verse vis, risotto, ravioli, of een andere heerlijke pasta.

Accommodaties in Toscane

Op vakantie in Toscane wil je natuurlijk wel in een fijne accommodatie zitten. Gelukkig hebben wij een breed aanbod waar zeker voor iedereen wat tussen zit. Kies voor een leuke vakantie op een camping, ga luxe kamperen in een glamping accommodatie of geniet van alle voorzieningen in een appartement, vakantiehuisje of bungalow. Alle accommodaties staan in een prachtige omgeving, met een mooi uitzicht over Toscane. Zo kun je optimaal genieten van je vakantie in Toscane.

Onze glamping accommodaties zijn zeer divers, van een Lodgetent tot een Cocosuite tot een Airdreamer waarin je kunt dromen in de wolken en ’s nachts de sterren kunt bewonderen.

Bekijk het aanbod op deze website via de knop bestemmingen en boek je vakantie naar het mooie Toscane!

Toscana.nl