Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Golfvakantie

Uitgestrekte banen tussen de heuvels

Italië is een echt golfland. Toscane is bovendien met de vele mooie heuvels de perfecte locatie voor een golfvakantie. Het mooie groene gras en de helderblauwe lucht zorgen samen voor een fantastische ervaring.

Toscane telt ruim 30 golfclubs waar je ook kan verblijven, of natuurlijk gewoon een balletje kan slaan. Een golfvakantie kan je perfect combineren met wellness, zodat je achteraf helemaal kan ontspannen. Verder worden in Italië veel grote golftoernooien gehouden. Het is een echte elitesport en kent een lange traditie in Italië.

Met het mooie klimaat van Toscane in combinatie met de lekkere Italiaanse keuken zal het een sfeervolle vakantie worden. Dankzij het (meestal) lekkere weer, kan je ook een golfvakantie in het voor- of najaar boeken. Helaas bestaat altijd wel de kans dat je door een regenbui verrast wordt. Uit de vele golfclubs is er altijd wel één die bij je past. Hieronder een aantal accommodaties en golfclubs voor een sportieve vakantie:

Argentario Golf Club

Gelegen op een schiereiland in Toscane bevindt zich Argentario Golf Club Resort & Spa. Deze golfbaan heeft uitzicht op de mooie lagune en biedt 18 holes aan. Er zijn vlakke en heuvelachtige holes, dus voor ieder wat wils. Er is veel uitdaging op deze baan, dus zeker een keer uitproberen!

Elba Portoferraio Apartments

Op het eiland Elba bevinden zich mooie appartementen waar je heerlijk kan vertoeven. Elk appartement heeft uitzicht op de zee en heeft een recente bouw. De baan Elba Golf Aquabuona zelf bestaat uit 9 holes en slingert door de bossen.

Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

Dit 5-sterrenhotel zorgt voor de optimale ontspanning tijdens een golfvakantie. In dit prachtige hotel heb je genoeg keuze om tot rust te komen. Kies uit één van de 128 kamers en vier zwembaden om te ontspannen na het golfen. De golfbaan is maar één van de vele faciliteiten dat het resort te bieden heeft.

Toscana Resort Castelfalfi

Midden in Toscane ligt dit mooie 5-sterren hotel. Een uurtje rijden vanaf Florence bevindt zich Toscana Resort Castelfalfi in het heuvelachtige landschap. De golfbaan beschikt over 27 uitdagende holes, die voor ieder wat wils zijn. Aan het eind van een sportief golfdagje, kan je een drankje drinken in het gezellige en intieme clubhuis.

Kijk hier voor een volledig overzicht van alle golfbanen in Toscane. En kijk natuurlijk ook eens in ons aanbod voor een leuk verblijf vlakbij of op een Golf Resort!

Populaire bestemmingen

Toscana.nl