Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Glamping

Luxe en comfort op de camping!

Het ‘glamorous kamperen’ is de laatste jaren een hit geworden! Veel mensen zijn niet gek van kamperen omdat je op een luchtbedje slaapt, moet koken op een gaspitje of met je toiletrol over de camping moet rennen naar het toilet. Dat is inmiddels veranderd met de term glamping. Het gaat verder dan gewoon kamperen, de tenten maken steeds meer plaats voor luxe tenten zoals een lodgesuite, een hybridlodge clever en een airlodge.

Glamping in Toscane

Glampingaccommodaties zijn luxe en stijlvol ingericht. In de tenten is er een keuken aanwezig waar je de lekkerste gerechten op kunt koken. Er zijn aparte slaapkamers en je hebt zelfs een eigen douche en toilet. De angst om met je toiletrol over de camping te rennen is voorbij!

Het assortiment van accommodaties wordt nog steeds uitgebreid en er is voor elke doelgroep wat wils. Een echte familieaccommodatie vind je overal wel, daar is een lodgetent of een cocosuite ideaal. Wil je overnachten in een echte spectaculaire accommodatie? Bekijk dan eens de airlodge. Dé eyecatcher van de camping, deze gaat alle traditionele accommodaties op een camping te boven. Een airlodge heeft namelijk twee verdiepingen.

Glamping accommodaties zijn er voor iedereen die op zoek is naar meer luxe en ruimte op de camping!

Toscana.nl