Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen in Toscane

Actief of relaxt kamperen in Toscane, kies wat bij je past!

Kamperen in Toscane is erg populair onder Nederlandse vakantiegangers. De streek is vooral populair vanwege het prachtige heuvellandschap en de mooie kustlijn, waar je zowel een actieve als een relaxte vakantie kunt beleven. Je vindt er de mooiste wandelroutes en fietstochten. Maak bijvoorbeeld eens een wandeling langs de kust. Je vindt voldoende campings aan de kust, waar je tussen het wandelen door kunt overnachten. Meer van de strandvakantie? Daarvoor zijn deze campings aan de kust natuurlijk ook een mooie uitvalsbasis. Op deze campings wordt kamperen in Toscane een ware belevenis!

Actief kamperen in Toscane

Als je van cultuur snuiven en natuurschoon houdt, dan is actief kamperen in Toscane iets voor jou. Zorg dat je bijvoorbeeld dichtbij Florence zit, zodat je een uitstapje naar deze prachtige stad kunt maken. Of juist wat meer in het binnenland om te genieten van het prachtige heuvellandschap. Ontdek de bergen van de Apennijnen en geniet van het prachtige uitzicht over de regio. En met de kinderen is actief kamperen in Toscane ook een groot succes. De meeste campings beschikken over animatie en een zwembad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

actief kamperen in Toscane Corno Grande

Relaxt kamperen in Toscane

Natuurlijk biedt Toscane ook genoeg mogelijkheden voor de luxe vakantieliefhebber. Zo kun je relaxt kamperen in Toscane door bijvoorbeeld te kiezen voor een glampingbestemming, een stacaravan of bungalow. Je hoeft dan niet met je tent te sjouwen en alles is op locatie voor je geregeld. Bovendien heb je dan alle faciliteiten bij de hand, waardoor je de camping in principe niet af hoeft. Een duik in het zwembad, een drankje bij de bar, lekker uitrusten op het strand, tijdens een kampeervakantie in Toscane kan dit allemaal.

relaxt kamperen in Toscane

Toscana.nl