Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Naar Toscane in de herfstvakantie

Nog even lekker na-zomeren? Voor de herfstvakantie hebben we tal van leuke acties met hoge kortingen! Waarom je juist in de herfstvakantie naar Toscane moet gaan, lees je in dit blog.

Tot rust komen in een agriturismo

Weer begonnen met je drukke baan of nog geen tijd voor vakantie gehad en wil je er even tussen uit? Dan is een verblijf in een agriturismo een goede keuze. Lekker in de Toscaanse heuvels even helemaal bijkomen. Proef de lekkerste lokale gerechten bij de eigenaren van het agriturismo onder het genot van een goed glas wijn. Of neem een duik in het zwembad. Het fijne aan een agriturismo is dat het een kleinschalig verblijf is, waardoor je echt het gevoel hebt dat je even weg bent in een ander land. Ook geniet je in een agriturismo van een luxe verblijf met eigen keuken en badkamer. Een verblijf net als thuis. Ook lekker warm binnen, zodat je tot in de late uurtjes gezellig bij elkaar kunt komen.

agriturismo Toscane

Of juist een actieve vakantie

In Toscane zijn de temperaturen in de herfstvakantie nog tussen de 20 en 25 graden, een heerlijke temperatuur voor een actieve vakantie. Een mooie fietsroute door het heuvellandschap of lekker wandelen langs het strand, er is genoeg te ontdekken. Probeer ook eens een wijnfietsroute uit, ideaal dat je niet meer de auto in hoeft na je bezoek aan één van de wijnhuizen. In de herfst is het ook heerlijk weer voor een uitstapje naar één van de steden. Een fietstour door Florence, lekker eten in Sienna en cultuur happen in Pisa, een uitstapje naar één van deze steden is vanuit je verblijf in Toscane zo gemaakt. Maak een UNESCO-tour door Toscane en bezoek deze zeven bestemmingen uit de werelderfgoedlijst.

Al vakantiekriebels gekregen? Kijk op deze website voor leuke aanbiedingen voor de herfstvakantie en tips voor een vakantie in het najaar. Kijk ook zeker even tussen onze blogs voor inspiratie voor je vakantie in Toscane.

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl