Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Een warm zonnetje op je gezicht in het mooie Toscane

Ah, vakantie. Het moment om even helemaal op te laden en te genieten van de zon op je gezicht, een heerlijk maaltje op tafel en rust om je heen. Op het moment dat je op vakantie wilt gaan, kan het een goede optie zijn om te gaan voor een lekkere warme vakantie. Zo is het mogelijk om naar een warm land te gaan. In een warm land kun je namelijk heerlijk genieten van de zon. Echter is het wel belangrijk om te weten hoe je zo’n vakantie het beste aan kunt pakken. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden waar je voor kunt gaan wanneer jij een warm zonnetje op je gezicht in het mooie Toscane wilt voelen!

Droom weg in het heerlijke Toscane

De ideale locatie voor een warme vakantie is Toscane. Toscane is een regio die in Italië te vinden is. Het is hier al lekker warm. Echter is het hier niet zo warm dat je direct verbrand. Daarom is dit de ideale locatie voor een vakantie. In Toscane is er veel te doen. Daarom staat het hier ook bekend als één van de beste locaties om op vakantie te gaan. Het is mogelijk om hier heerlijk te genieten van de zee, maar het ook mogelijk om naar een grote stad zoals Florence te gaan. Dit maakt Toscane een heerlijk veelzijdige plek om op vakantie te gaan. 

florence
Foto via Pixabay

Wandel door het verleden en proef de cultuur

Iedereen die op zoek is naar een locatie met veel cultuur en geschiedenis, is Toscane één van de beste plekken om naartoe te gaan. Dit heeft ermee te maken dat Toscane veel historische gebouwen kent. Hier zul je verschillende kathedralen, kastelen en oude ruïnes vinden. Een echte aanrader voor liefhebbers van cultuur.

Als je in de regio zelf komt, is het aan te raden om te kijken naar de legendes die ze hier vertellen. Deze kun je op internet opzoeken. De historische gebouwen en ruïnes kunnen hier leuk op inspelen. Als je een gids neemt om alles te bekijken, kan deze je hier ook bij helpen. Dit komt omdat een gids van alle verhalen weet en deze op een leuke manier kan brengen. Hierdoor speelt dit perfect in op je tripje. 

Met de auto

Ontdek het onvergetelijke Griekenland

Op het moment dat je een heerlijke warme vakantie wilt vieren, is Griekenland ook een ideale plek om voor te gaan. Griekenland bestaat uit verschillende eilandjes. Door deze vele eilandjes is het mogelijk om veel aan de kust te zitten. Dit houdt echter niet direct in dat er niets te doen is in Griekenland. Hier kun je ook verschillende bezienswaardigheden vinden. De bezienswaardigheden die je in Griekenland kunt vinden, zijn goed verspreid over het land. Daarom is het vanaf het vliegveld belangrijk om het juiste vervoer te hebben. Zo kan het een goede optie zijn om te gaan voor een auto huren Zakynthos. Het is natuurlijk ook mogelijk om een auto huren Kroatië te kiezen, maar hier heb je niet zoveel aan als je naar Griekenland gaat. Een auto huren Kreta kan wel een goede optie zijn als je hier graag overal wilt kunnen rijden. Voor veel mensen kan dit een goede optie zijn. 

Waar gaat jouw zonvakantie naartoe?

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

9

Le Pianacce

Familie Kramer, 21 november 2016

Goede sfeer

Ligging, accommodatie, faciliteiten en sfeer zijn gewoon heel goed. Tips in de omgeving zijn de dorpjes, de natuur, de wijn- en olijfgaarden en het strand.

Bezocht Le Pianacce in juni 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Toscana.nl