Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x Zwemmen in Toscane met panoramisch uitzicht

Toscane is een prachtige regio die o.a. bekend staat vanwege de uitgestrekte heuvellandschappen. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel campings, hotels en vakantieparken een zwembad met een prachtig uitzicht hebben. Hier heb je vijf voorbeelden van accommodaties met zwembad in verschillende steden van Toscane. Allemaal met een panoramische ligging vanwaar je je ogen de kost kan geven! Ga je mee zwemmen in Toscane?

Pistoia – Barco Reale

Als je al eens in Toscane bent geweest, heb je misschien wel eens een bezoekje gebracht aan Pistoia. Pistoia is een cultureel plaatsje tussen Lucca en Florence. Er is hier doorgaans van alles te beleven! Wat hoger op de heuvel ligt camping Barco Reale. Een kindvriendelijke camping met veel vaste gasten. Vanaf Pistoia zijn bekende Toscaanse steden zoals Pisa en Florence goed bereikbaar. Met een prachtig uitzicht over Lamporecchio – een plaatsje aan de andere kant van de heuvel – kun je een duik nemen en genieten van je vakantie.

Het Zwembad van Camping Barco Reale

Foto van Barco Reale via Vacanceselect

Elba – Villaggio Turistico Innamorata

Elba is het op twee na grootste eiland van Italië. Ondanks dat de cultuur erg verschilt van die van de rest van Toscane, is dit eiland zeker een goede vakantiebestemming. Op het eiland Elba vind je Villaggio Turistico Innamorata. Een 3-sterrenhotel aan de kust van Palazzo. Spetterplezier is hier gegarandeerd. Het hotel ligt aan zee, waardoor je gemakkelijk een bezoekje brengt aan het strand en lekker kunt zwemmen. Voor degenen die zich liever niet wagen aan de zee heeft het hotel een eigen zwembad. Vanaf hier kun je nog steeds van hetzelfde uitzicht genieten. Al benieuwd?

Het Zwembad van Villaggio Turistico Innamorata

Foto van Villaggio Turistico Innamorata via Vacanceselect

Grosseto – Agriturismo San Lorenzo

Grosseto is een grote stad in Toscane met een rijke historie. Een uurtje rijden van het strand vind je Agriturismo San Lorenzo. Deze accommodatie heeft een panoramische ligging en de omgeving leent zich bovendien uitstekend voor wandel- en fietsactiviteiten. Vanaf hier bereik je ook gemakkelijk grote steden zoals Siena, het centrum van Grosseto en Florence. Na je dagje uit of activiteit kun je even afkoelen in het zwembad.

Uitzicht over Agriturismo San Lorenzo

Foto van Agriturismo San Lorenzo via Vacanceselect

Ben jij ook een fan van Toscane?

Word ook blogger »

« Terug naar overzicht

Toscana.nl